icon icon
icon
logo mobile vwc
  • Home
  • Nieuws
  • Hommage aan vrijwilligers in Museum Haarlem

Hommage aan vrijwilligers in Museum Haarlem

De fotogroep In the Picture, een initiatief van het Vrijwilligerscentrum, legde het afgelopen jaar allerlei activiteiten van vrijwilligers bij diverse vrijwilligersorganisaties vast. Het werk van deze acht amateurfotografen is een ware hommage aan de talloze vrijwilligers die Haarlem en omgeving iedere dag weer een beetje mooier maken. Dankzij dit project hebben twintig vrijwilligersorganisaties nu prachtig fotomateriaal om hun organisatie , de activiteiten en het vrijwilligerswerk daadwerkelijk ‘in the picture’ te zetten

Een selectie van de foto’s is in een speciale tentoonstelling te zien in het Museum Haarlem. Deze tentoonstelling werd op donderdag 11 januari geopend door wethouder Jur Botter, die blij verrast was te zien hoeveel variatie er in vrijwilligerswerk is en hoeveel plezier dat oplevert.

Het Museum Haarlem aan het Groot Heiligland 47 is van dinsdag t/m zaterdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur en op zondag en maandag van 12.00 tot 17.00 uur. Klik hier voor meer informatie.

Belangstelling om ook deel te nemen aan dit project? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

180111 Opening expositie Museum Haarlem 21