icon icon
icon
logo mobile vwc
  • Home
  • Vrijwilligersfeest Haarlem

Uitblinker Festival 2017

Uitblinker Festival 2017

De gemeente Haarlem, de Vrijwilligerscentrale Haarlem, BUUV Haarlem en de Participatieraad Haarlem slaan de handen ineen en bedanken op woensdag 27 september alle vrijwilligers uit Haarlem en omgeving met het Uitblinker Festival!

Vrijwilligers in het zonnetje
In 2016 en 2017 hebben de Haarlemse vrijwilligers weer veel mensen een steuntje in de rug gegeven en laten zien dat vrijwilligerswerk onmisbaar is in de samenleving. Om al deze vrijwilligers te bedanken wordt er groots uitgepakt met een grandioos feest op woensdag 27 september in de Zijlpoort, aan de Gedempte Oude Gracht 2. Alle vrijwilligers zijn hiervoor uitgenodigd!

Uitblinker Festival
Het Uitblinker Festival is meer dan een feestje. De kantine van de gemeente Haarlem wordt omgetoverd tot een heus festivalterrein. Muziek, randprogrammering, eten en drinken, en verrassende activiteiten zorgen voor een echte festivalsfeer.

Iedereen op de gastenlijst
Uitblinker Festival heeft geen tickets, maar wel (zoals bij elk festival) een gastenlijst. Het is belangrijk dat u zich per persoon aanmeldt voor het festival. U komt op de gastenlijst te staan door hieronder uw naam, e-mailadres en de organisatie waarbij u vrijwilligerswerk doet door te geven. Verdere informatie over het festival wordt de komende weken verspreid via de organisaties, per e-mail en een Facebook-event.

Meld u hier aan voor het Uitblinker Festival 2017

Vanwege het grote aantal aanmeldingen moeten wij u helaas teleurstellen.

Inschrijven is niet meer mogelijk. De hoeveelheid aanmeldingen overtreft de capaciteit van de zaal.

Uitblinker Festival 2017
Woensdag 27 September
19:00 - 23:00 uur
Zijlpoort, Gedempte Oude Gracht 2

Blijf op de hoogte van Uitblinker Festival 2017 via het Facebook-event