icon icon
icon
logo mobile vwc
  • Home
  • Ik zoek vrijwilligerswerk

Vacatures op internet

Zoekt u een leuke vrijwilligersbaan? Het Vrijwilligerscentrum Haarlem zoekt met u mee! Sinds de oprichting van de Vacaturebank van het Vrijwilligerscentrum zijn duizenden vrijwilligers bemiddeld naar diverse organisaties in Haarlem en omgeving. In onze Vacaturebank vindt u al onze bijna 750 vacatures, ingedeeld op werksoort.

button vacaturebank
 

Vacature gevonden? Bezoek het Vrijwilligerscentrum...

Als u een of meerdere vacatures heeft gevonden die u aanspreken, dan nodigen wij u graag uit om bij ons langs te komen. U kunt zich als vrijwilliger inschrijven (als dit nog niet het geval is) en vervolgens kunnen we, desgewenst, meteen een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij de betreffende organisatie maken. Het is handig om de nummer(s) van de vacature(s) te noteren. Daarmee kan een hoop uitzoekwerk voorkomen worden.
In het Vrijwilligerscentrum kunt u uiteraard ook uitgebreid naar andere vacatures zoeken. Misschien heeft u voorkeur voor een bepaalde doelgroep (bijvoorbeeld ouderen) of voor een bepaalde buurt of voor een specifieke werksoort (bijvoorbeeld cultuur, zorg, horeca) of voor bepaalde werktijden. U kunt uw mogelijkheden, wensen en ervaringen met de consulenten bespreken. Op deze manier proberen wij, samen met u, passend vrijwilligerswerk te vinden. Verder kunnen wij u ook informeren over uw rechten en plichten als vrijwilliger.

Het Vrijwilligerscentrum is elke werkdag geopend van 11.00 tot 16.00 uur. U kunt zonder afspraak binnenlopen. Onze consulenten zijn u graag van dienst bij het zoeken naar vrijwilligerswerk dat het beste bij uw wensen past.